domingo, 24 de mayo de 2009

EL "PLAN ZAPATERO" ES UNA VERGONYA (Butlletí)

El "Plan Zapatero" a Benirredrà serveix per arreglar les "xapuses" d'obres que van deixar els socialistes de Benirredrà a la casa de la música i al cementeri en l'anterior legislatura, i en quant a la creació de llocs de treball, de moment s'han creat 3 (les empreses ja tenen els seus treballadors i no van a enviar-los a l'atur per agafar uns altres). MAGNIFICA SOLUCIÓ ANTICRISIS la del govern central. Pel contrari gracies a les subvencions (Encorp i Pamer) de la Conselleria d'Economia i Ocupació de la Generalitat Valenciana i a la Diputació de València es contractarán 15 persones i 3 joves becaris per a treballar durant els mesos d'estiu.
Estes administracions conjuntament amb l'Ajuntament son les que realment recolzen i treballen per el poble de Benirredrà.
En l'anterior legislatura 2003-2007 el govern socialista NO CONTRACTÀ ninguna obra pública amb empreses del poble, al contrari quan més llunt més miraculós (l'empresa Construcciones Bañuls tenia pràcticament el monopoli al poble de Benirredrà, alguns diran que això és molt curiós, nosaltres també ho pensem).

1 comentario:

  1. Amic Mister X, eixes xapuses d'obres dels socialistes de Benirredrà a la música i al cementeri no són les úniques que han heretat el Gobern popular, tindrien que ensenyar les fotos del nou i del vell Ajuntament i moltes altres .. Que no segueixen tan bons i que ensenyen al poble totes les xapuses dels socialistes de Benirredrà (pareix ser que n'hi han un fum).

    ResponderEliminar