domingo, 24 de mayo de 2009

ELS SOCIALISTES DE BENIRREDRÀ SE PREGUNTEN... (Butlletí)

Se pregunten per "l'aparcadero municipal" i ells saben que és una solució provisional a un problema heretat del govern socialista. A dia d'avuí el SOLAR ESTA NET I IL.LUMINAT I TE LA SEUA UTILITAT que és el que realment importa, gracies a l'altruista col.laboració dels propietaris que han cedit onerosament el seu ús en ares d'evitar molésties tant als veïns com a l'actual govern, sense cobrar cap tipus d'arrendament. Això SON SOLUCIONS que també molesten a l'oposició.

En quant a la política cultural a les proves ens remetem: festes sense precedents al 1750 Aniversari del Martiri de Sant Llorenç (a pesar de l'intent de boicot), excursions per a tots, tallers, teatres, xarles, porrat exitós, i aquesta setmana, la setmana cultural amb ball africà inclòs. Que més volen?

I per finalitzar, el tema dels guals ha sigut un error informàtic ràpidament subsanat per la Diputació de València. Això també molesta a l'oposició. Cal recordar-los el desficasi i descontrol (voluntari o involuntari) que ells portaven quan s'encarregaven de la recaptació i que alguns VEÏNS NO PAGAVEN i no passava res de res.

No hay comentarios:

Publicar un comentario