domingo, 24 de mayo de 2009

PROPOSTES DELS SOCIALISTES DE BENIRREDRÀ PER AL PLA CAMPS (Réplica popular) (Butlletí)

Punt 1. Els senyors socia"listos" no s'enteren: diuen que no hi han parcs infantils, gracies a ells, eixe que mostren en la foto del seu butlletí és el que ens han deixat en el poble. Com tot el món sap la plaça de l'Ajuntament comptarà amb un meravellós parc infantil, així com el Passeig de les Palmeres.

Punt 2. La plaça de l'esglesia millorarà amb la seua peatonalització no només la plaça sinó els carrers adjacents i no perquè ho portaven els socialistes de Benirredrà al seu programa sinó perquè era prioritat dins del programa electoral del Partit Popular (que és qui governa).

Punt 3. Proposen fer una pantalla vegetal acústica en els camps de fútbol del Roiç de Corella però no sabem a on ho han proposat perque a dia de hui no han presentat res en el pleno ni en el Registre d'entrà de l'Ajuntament. Perquè no la varen fer quan ells governaben? I que pasa amb els veïns del carrer Ronda que també tenen camp de fútbol i a més Autopista? Els fiquem també una pantalla acústica o eixos veïns no son poble.

No hay comentarios:

Publicar un comentario