sábado, 30 de mayo de 2009

ELS SOCIALISTES DE BENIRREDRA NO RESPECTEN EL CENTENARI DE LES ESCLAVES

Els socialistes de Benirredrà posen la seua pancarta damunt de la del centenari, aquesta és la doble moral dels socialistes, les anteriors eleccions nacionals van denunciar al PP per posar la seua pancarta damunt de la d'ells i ara són ells la qual la posen damunt de les esclaves, però són socialistes, "haz lo que digo pero no hagas lo que yo hago".

2 comentarios:

  1. La Campanya electoral es va iniciar el dijous 21 de Maig, dia en què els socialistes van penjar la seua pancarta damunt de la del Centenari, i la cloenda del centenari va ser el dissabte 30 de Maig, per un poquetet mes d'una setmana els socialistes de Benirredrà deurien d'haver segut respectuosos amb el Centenari, com ho han segut els altres grups polítics del municipi i haver-se esperat a que finalitzara, però que es pot esperar d'una gent laica, que l'únic que pretenen es que les xiquetes de 16 anys avorten sense comptar amb el consentiment dels seus pares?.
    L'església catòlica defensa el dret a la vida per damunt de totes les coses, eixes criatures no es poden defendre, són vulnerables, eixos xiquets són ésser humans i no el que diu la ministra socialista la Sra. Aido (diu que “son seres vivios pero no humanos”), dons sinó respecten el dret a la vida com van a respectar un centenari religiós. Això és de caixó.

    ResponderEliminar
  2. La verdad es que desde que está el Partido Popular en el ayuntamiento de Benirredrá el pueblo ha mejorado mucho y espero que en las próximas elecciones vuelva a salir reelegido. En Benirredrá ya sabemos de que calaña son los socialistas y hemos sufrido sus consecuencias durante muchísimos años.

    ResponderEliminar